MVP Brno

21.06.2010 19:53

Dne 19.6. se konala na Brněnském výstavišti Mezinárodní výstava psů Intercanis. Už o den dřív přijela k nám Peťa Moravcová s Arnoldíkem, abysme mohli pořádně pokecat a upravit pejsky. S tou úpravou to nakonec nebylo tak žhavé - psi se nám vyběhali v pořádném bahně a v 22 hodin večer se nám už nechtělo koupat.

Ráno jsme vyjeli už v 6.30 i když to mám kousíček, ale chtěli jsme mít dobré místo na parkovišti i u kruhu a to se nám taky povedlo. Organizace trošku vázla - v 6.45 už stál zástup lidí před vstupem k pavilonům kvůli tomu, že veterinární kontrola si přispala. Před vystavením jsme měli 2 hodinky čas tak jsme nachystali pejsky a šli omrknout stánky.

Vystavování začalo nečekaně včas. V kruhu šlo před námi pár honáků, ale pan rozhodčí to vzal docela hopem a kolem 9.30 jsme byli na řadě my.

Bubík šel do kategorie dorost. Byl ve třídě sám, panu rozhodčímu se líbil, dal nám pěkný posudek a ocenění Velmi nadějný 1.

Vystavovala jsem taky Arnyho a ten si odnesl hodnocení Výborný 1.

Čekali jsme s Bubíčkem na závěrečné soutěže a taky se nám to vyplatilo ! Bubíček nastoupil v závěrečném kruhu s vítěznými dorosty ostatních plemen a získal nádherné 2. místo ! = Res. BIS Dorost !!!

 

Děkuji Peti Moravcové za pomoc s Bubíkem a za psychickou podporu, rozhodčímu Milanu Krinkemu za pěkný posudek, rozhodčímu Zdeňku Antonovičovi za 2. místo v závěrečném kruhu dorostenců a samozřejmě Ivči Šarochové za to, že nám vybrala tak bezvadného psa !!! DÍKY !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode